Elegant Rose

7 Kasım 2012 Çarşamba

ZAYIFLAMA PROGRAMI 3 AYDA 10 KİLO

Zayıflama programı, bu basit programla  3 ayda 10 kilo rahat verebilirsiniz.Kulağa hoş geliyor ama nasıl zayıflarız işte size en basit zayıflama programından bahsedeceğim.Bu zayıflama programının tamamen sağlıklı,para harcamadan,diyet ve  spor yok inanılmaz güzel.Bu program sayesinde 10 kilo  verenler var sizde tavsiyelere uyarsanız eminim  3 ayda spor ve diyet yapmadan 10 kilo verirsiniz.
Bu zayıflama programının en önemli noktası sağlıklı beslenme.Hamur işi,şeker,kola,gibi yiyecek ve içecekleri unutmalısınız. 3 ay boyu sadece sağlıklı besleneceksiniz.Her gün sebze yiyeceksiniz.Her türlü sebze yemekleri yapabilirsiniz. Sebze yemeklerini akşam yiyeceksiniz.Yanında isterseniz biraz et,balık,tavuk yiyebilirsiniz.Ama unutmayın ekmek yok.
Menüyü  şöyle oluşturabilirsiniz..
Sabah_ düzgün bir kahvaltı.(Yumurta,domates,salatalık,zeytin,yeşil çay)
Öğle yemeği_ister makarna,ister pilav.Ağır yemekleri hepsini öğle yemeğe taşıyalım.
Ara_meyve,yoğurt, sebze,isterseniz abartmadan fındık.
Akşam_sebze çorbası yada sebze yemeği salata isterseniz biraz et biraz tavuk isteğe göre.
 Ekmek,poğaça,hamur işleri,bisküvi,börek  bunların hepsini unutuyoruz.Unutmayın 1 parça börek yedikten sonra onun kalorilerini yakmak için minimum  2 saat spor yapmanız gerekir!
Spor yapmanıza gerek  yok. Yürümek yeterlidir.
İlk 2 hafta kendinizi hep aç hissedersiniz,ama 2 hafta sonra bu his geçer.
Peki bu diyet değilse,istediğimiz yemeği yiyebiliyorsak nasıl kilo vereceğiz?
Cevap işte burada_ ekmek,pilav,makarna,et bir arada karıştırmadığımız için sindirim sistemi hızlı çalışıyor,yemekler yağa dönüşmeden eriyorlar ve böylece zayıflıyoruz.
İstediğimiz kiloya ulaştık tamam işte bundan sonrası canım inanılmaz hamur işi(ekmek,börek,poğaça) istiyor ne yapmalıyım? Abartmadan  yiyebilirsiniz ama unutmayın sadece sabah veye öğlen yemeklerinde yiyebilirsiniz.Akşam hafif yemekler yiyerek formunuzu koruyabilirsiniz.
                                     ...   İYİ ZAYIFLAMALAR...

  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)