Elegant Rose

8 Kasım 2012 Perşembe

DUKAN DİYETİ MERAKLILARINA

Dukan diyeti çok  tartışılsa da kilo vermede en etkili yöntemlerden birisi diye biliyorum. Merak ettiğimden bugün kitabını satın aldım .Her yerden bulamadığınız dukan tariflerini  sizinle paylaşmak istedim.
Dört aşamalı rejimin doğuşu.Bu basit bir diyet değil,birbirinden ayrılmaz bir bütün olarak kabul edilmesi veya reddedilmesi gereken genel bir zayıflama programıdır.Birbirini izleyen dört evreden oluşur.
Atak Evresi:Aç oturmak ya da protein diyeti kadar hızlı sonuç veren,ancak onların sakıncalarını içermeyen ''saf protein diyeti ''ile yürütülen bir atak evresi.
Seyir Evresi:Hedeflenen kiloya ulaşmadan kesin bir ''alternatif protein diyeti ''ile devam eden seyir sureci.Bu süreçte,hedeflediğiniz kiloya ulaşmak için diyete ara vermiyorsunuz ve protein günleriyle protein ve sebze yenen günler birbirini izliyor.
Güçlendirme evresi:Süresi kesin olarak verilen her kilo için on gün hesabıyla belirlenen,vücudun hızla zayıfladıktan sonra son derece yüksek olan yeniden kilo alma eğilimini engellemeye odaklı ve ulaşılan kilonun korunmasına yönelik pekiştirme süreci uygulanıyor.
Koruma Evresi:Son olarak,zayıfladıktan sonra verilen kiloların korunması için fazla zorlayıcı olmayan ama mutlaka uygulanması gereken üç basit zorunluk var.Hayatın geri kalanı boyunca haftada bir gün,örneğin perşembe günleri Dukan Diyeti 'nin atak evresini uygulamak ,asansör kullanmak ,günde üç kaşık yulaf kepeği tüketmek.Bu üç zorunluluk katı ve vazgeçilmezdir ama oldukça etkilidir.
Dukan diyetini uygulamak isteyen varsa yorum yapsın.Dukan diyetinin en önemli olan atak ve seyir dönemi,atak ve seyir rejimleri dukan diyeti ile olan her şeyi anlatırım sevgilerimle.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)