Elegant Rose

5 Kasım 2012 Pazartesi

ZAYIF GÖSTEREN KIYAFET HİLELERİ


1* MÜKEMMEL AYAKKABILAR

Bacaklarınızı olduğundan güzel göstermek için yüksek topuklu ayakkabı giymek işe yarayacaktır. Bu ayakkabıların açık kesimli olmaları inceltici etkilerini artırır.

2* VÜCUDUNUZU SARAN BLUZLAR

Çapraz bağlanan bluz ve gömlekler çok moda olmakla kalmıyor fazlalıklarınızı da başarıyla saklıyorlar. Birkaç kilo aldığınızda bu tip bluzları biraz daha gevşek bağlayarak kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

3* BENZER RENKLERLE YAPILAN KOMBİNASYONLAR

Açık olsun koyu olsun tepeden tırnağa aynı renkten oluşan kombinasyonlar vücudu daha ince gösterir. Burada dikkat etmeniz gereken eğer kemer takacaksanız bunun da aynı renk olmasıdır yoksa inceltici etki bozulur.

4* YELEKLE KİLOLARI SAKLAYIN

Vücudunuzun üst kısmı daha genişse bir yelek yardımıyla daha orantılı ve ince görünebilirsiniz. Kontrast renklerin yardımına başvurun koyu zemin üzerine açık renk bir yelek veya tam tersi. Problemli bölgenizin eskisi gibi heybetli görünmediğini fark edeceksiniz.

5* İNCE ÇİZGİLERLE İDEAL FİZİĞE KAVUŞUN

Zayıf görünme hileleri arasında en etkilisi ince çizgili kıyafetlerdir. Bunlar her zaman zarif ve ince bir görünüm sağlarlar. Hafifçe bele oturan blazer ceketler ve dar kesimli pantalonlarla anında birkaç kilo daha hafif görünebilirsiniz.

7* ÇOK DAR ETEKLERDEN KAÇININ

Kilolular için en ideal etek kesimi üstü dar ve aşağı doğru genişleyen kesimlerdir. Uzunluğu baldırlarınızın şekline göre ayarlamalısınız. Çok kalın baldırlarda eteğin uzunluğu ayak bileğine kadar olmalıdır. Otantik bohem etekler şu anda hem çok moda hem de volan açısından zengin. Bunlarla fazlalıklarınızı mükemmel gizleyebilirsiniz. Düz kesimli etekleri tercih ediyorsanız boylarının en azından diz hizasında olmasına ve ince gösterici etkisinden dolayı arkadan yırtmaçlı olmasına özen gösterin.

8* DÖKÜMLÜ KESİMLER GÜZELLEŞTİRİR

Bol dökümlü bir bluzla hafif problemli bölgeleri çarçabuk saklayabilirsiniz. Dökümlü kumaş sayesinde fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz. ince uzun gösterme etkisi de cabası.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)