Elegant Rose

5 Kasım 2012 Pazartesi

ZAYIF GÖSTEREN KIYAFET HİLELERİ

1* SİYAH HER ZAMAN GÖZDE

Siyah renk şişman hanımların vazgeçilmez yardımcısıdır. Bu renkte giyeceğiniz her kıyafet birkaç kilo zayıf gösterir. Tepeden tırnağa siyah giyindiyseniz aksesuarlarda görünümünüze biraz renk katabilirsiniz. (Şal kolye broş kemer…gibi)


2* BLAZER CEKETLE FORMDA GÖRÜNÜN


Bu tip ceketlerde tek sıra düğmelileri ve hafifçe bele oturanları tercih edin. Kalça ve basenleriniz iriyse uzunca bir blazer seçin ki fazlalıklarınızı kapatsın. Geniş köşeli ceketler ve çift sıra düğmeli ceketler vücudu olduğundan daha iri gösterir.


3* V  YAKALAR.


Derin V yakalı gömlek ve kazaklar zayıf görünmek isteyenler için vazgeçilmezdir. Vücudun üst bölümünü ve boynu daha uzun gösterirler. Bu tip gömleklerle iri göğüsler daha şekilli görünürler. İşlemeli veya nakışlı V yakalar dikkati başka yöne çekmesi açısından idealdir.


4*

Kalın bacaklar için ideal olan düz kesimli ve boyuna ince çizgili pantalonlar dır. Bunlar bacakları daha uzun ve ince gösterir. Bu tip pantalonları açık renk bir kazak ve hafif bele oturan koyu renk uzun bir yelekle veya yine bele oturan bir blazer ceketle tamamlarsanız kilonuzu saklayan harika bir kombinasyon elde edersiniz.                          

5* KALIN BACAKLAR İÇİN EN İYİ KOT PANTALON KESİMİ

İri bir kalçaya ve kalın basenlere sahipseniz düz kesimli streç kotları tercih edin. Bunlar vücudu saran kotlara nazaran bacakları daha ince gösterecektir.


6* ELBİSE SEÇERKEN


Kilolu bayanlar için en ideal elbiseler üst kesimi dar eteği volanlı elbiselerdir. Derin bir V yakayla daha ince uzun bir görüntü elde edersiniz ve dikkatleri hoş dekoltenize toplarsınız.


7* BELİ İNCE GÖSTERMEK İÇİN


Bel korseleri belinizi sıkmadan bir bedene kadar daha ince gösterir. Bunların tasarımı karın ve bel bölgesini kontrol altında tutmanızı ve giyerken kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)