Elegant Rose

26 Ocak 2013 Cumartesi

'' MÜSLİ DİYETİ ''


Kalça ve  basen bölgelerinizdeki  yağlanmalara karşı   Müsli  diyetini  daha önce sizinle paylaşmıştım, buradan  bunun yanında zayıflama hareketleri uygulayarak ve yediklerimize dikkat ederek daha iyi sonuç alabiliriz.
Bir günlük  örnek menü  listesi:
Sabah kahvaltısında ; Bir porsiyon müsli yenmeli ve yanında bir adet portakal, 4-5 adet maydanozun üstüne yarım adet limonu sıkarak, maydanoz kürü yemeniz tavsiye ediliyorum.

Öğlen yemeğine geçmeden önce ara öğünde ; Bir fincan yeşil çay, bir adet kırmızı elma.

Öğlen yemeği ; Bir porsiyon müsli ek olarak bir dilim kepekli ekmek ve bir adet kivi, bir kase yoğurt tüketilmelidir.

Akşam yemeğine geçmeden önce ara öğün olarak 20 gram kuru üzüm, 3-4 adet kuru kayısı yiyebilirsiniz.

Akşam yemeği ; Bir adet greyfurt, bir adet portakal, bir adet kivi tüketilmelidir. Bununla birlikte 80 gram tavuk haşlaması, bir kase yoğurt yiyebilirsiniz.

Müsli diyeti listesine örnek olarak bir günlük diyet programını paylaştım. Bu listeyi istediğiniz kiloya ulaşıncaya  kadar uzatabilirsiniz,tabii ki  her gün aynı öğünleri yemek ile olmaz. Onun için size bazı ipuçları vererek, diyet listesini kendiniz oluşturabilirsiniz.

Tavuk, balık gibi beyaz etleri kızartmadan istediğiniz gibi öğün aralarına koyabilirsiniz. Meyvelerde aynı şekilde özellikle lif oranı yüksek olan meyveleri kullanın. Haftada bir kez olmak kaydı ile makarna serbest, bununla birlikte, hindi eti yiyebilirsiniz. Brokoli haşlaması, karnabahar haşlaması gibi sebze yemeklerine ağırlık vererek, daha hızlı kilo verebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)