Elegant Rose

27 Ocak 2013 Pazar

'' DİYET YAPANLAR ''

Selam kızlar aranızda diyet yapanlar yada zayıflamak isteyenler var mı. Bende diyet yapıyorum ama tek olunca biraz zor oluyor.Diyet  yapanlar varsa günlük menü  ve egzersiz hareketlerinizi  yazarsanız çok iyi olurdu en azından bir birimize destek olurduk.Yorumlarınızı bekliyorum sevgiler :)



14 yorum:

  1. diyet yapmak isteyip de yapamayanlardanım :)

    YanıtlaSil
  2. Gel canım o zaman beraber yapalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla çok denedim ama tutamıyorum kendimi

      Sil
    2. Zayıflamak istersen önce kafada bitireceksin,olmayan bir şey yok canım her şey olacak ben yaparım diyeceksin.Bu arada kilon kaç?

      Sil
  3. Ben başladım 2 hafta oldu dikkat ediyorum bol su içiyorum.ve sabah koşu bandında 30dk bir yürüyüş ardından olduğu kadar mekik çekiyorum.çünkü iş yerinde çok hareketsizim.ve bünyede almaya müsait.
    takipteyim sizi gelişmeleri yazacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel canım sabah sporu zayıflamaya çok yardımcı oluyor,sabah sporunu ben ihmal ediyorum.Ama acısını öğlen 1 saat bisiklet çevirerek çıkarıyorum:)bende dikkat ediyorum akşam 6 dan sonra yemek yok gün içerisi bol bol su, yeşil çay ve sabah akşam sirke karışımı su tüketiyorum.Senden gelişmeler bekliyorum canım:))iyi zayıflamalar..

      Sil
  4. merhaba bende diyet yapıyrum ilk başlar diyetisyene gittim 4 kilo verdim şimdi kendi çabamla 3 ayda 16 kilo verdim 7 kilo fazlam var onuda vericem inş diyetime gelirsek azaz sağlıklı beslenerek sporda fırsat buldukca yürüyorum koşu bandında oğlum dan fırsat buldukca yürüyemezsemde you tube de lesli 3 mil onu yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldin canım.3 ayda çok güzel kilo vermişsin bravo,bu verdiğin kilo yanında geriye kalan kilo hiç birşey değil çok rahat verirsin.Sağlıklı kilo vermek çok önemli,katı diyet yapan birisi olarak söyleyebilirim.Ben 1 ayda 10 kilo verdim sonra başıma geleni hiç sorma:( Canım yorumun için teşekkür ederim yine beklerim :)

      Sil
    2. Bir ayda on kilo muuu? Çok zararlı ama hızlı vermek. Allah korusun kalp kapakçıklarını bozuyor bilirsiniz. Hepimize iyi kilo vermeler bu arada :)

      Sil
    3. Hoş geldin canım evet 1 ayda 10 kilo verdim,evet çok zararlı bana birşey olmadı ama kimseye tevsiye etmiyorum.Her kezin bünyesi farklı,benim bünyem kiloyu hızlı verir ve hızlı alır.Yorumun için sağol canım...

      Sil
  5. bende dukan diyetiyle 4 ayda 15 kilo verdim ve çok inceldim.(hem de spor yapmadan) Ama çok kısa bir sürede verdiklerimin hepsini geri aldım,üstelik bağışıklık sistemim çökmüş olarak. Şu anda çok mutsuzum ve dizlerim ağrıyor fazla kilodan..ne yapacağımı bilmiyorum kızlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kara yüzüm çekirdeği tozunu dene çok iyi gelir.Bağışıklık sistemi güçlenir,yulaf,buğday,çavdar ekmeği.Kepekli pirinç,makarna kullan.Günde 2 öğün müsli karışımı yada mısır gevreği tüket işine çok yarar.Her gün en az 30 dakika yürüyüş şartı ile.Günde 2 bardak yeşil çay bol su akşam 18 dan sonra yemek yok,çok acıkırsan elma yada portakal yiyebilirsin.Bunları dene biraz yediklerine dikkat et inan zorlanmadan kısa sürede kilo verirsin canım:)

      Sil
  6. İade-i ziyarete geldim :)
    Diyetin yanında "zumba" dansı kesinlikle işe yarıyor, tecrübeyle sabittir :))

    YanıtlaSil
  7. Hoş geldin canım :)Evet haklısın ''zumba''kesinlikle işe yarıyor bende tevsiye ediyorum herkese..

    YanıtlaSil

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)