Elegant Rose

17 Aralık 2012 Pazartesi

''MAKYAJIN PÜF NOKTALARI''

Makyaj,güzel ve bakımlı kadınların vazgeçemediği bir tutku,ancak makyajın da kendine göre birtakım incelikleri var.Ten rengine uygun olmayan fondöten ve leke gibi duran allık,kişiyi çevresine mahcup duruma düşürebilir.

Kalıcı güzel bir makyaj için birkaç öneri :

-Dudakların bakımsız ise, sürdüğün ruj çatlakların arasına girer ve dilediğin rengi elde edemezsin. Pürüzsüz dudaklara sahip olmak için bakım ürünleri kullan. Biotherm Aquasorce Levres içeriğindeki glycerol ve bitkisel yağlar ile, Vitamin E ve 8 koruma faktörü sayesinde dudaklarında yüksek nem, maksimum koruma sağlar.

-Waterproof özellikli bulaşmayan rimeller ve göz kalemlerini tercih et ki, terden ve nemden akan makyajın güzelliğine gölge düşürmesin. Bunun için Christian Dior dayanıklı göz kalemini ve ancak 38 derece ısıdaki su ile çıkarılabilen Kanebo rimeli tercih edebilirsin.

-Makyajının hiç bozulmadan kalması için makyaj fiksleyici ürünler kullanmak iyi bir çözüm. Biotherm Base Magic, bu ürünlerden biri. Cildin canlı görünmesini sağlarken makyajı tam sekiz saat sabitliyor.

-Stick fondötenler, sivilce izlerini daha iyi kapatır ve uzun süre etkisini korur. Daha dayanıklı bir makyaj için, ten rengine uygun stick bir fondötenle makyajının bazını hazırlayabilirsin. Maybelline 3 in 1 stick fondöten kolayca uygulanıyor, pürüzsüz bir görünüm sağlıyor.

-T bölgesindeki parlama, makyajında hoş olmayan bir görünüm yaratabilir. Makyaj altına ya da üstüne, parlamayı önleyici ürünler kullanarak bu sorunlardan kurtulabilirsin. Lancaster Matt T Zone, parlayan ciltleri anında matlaştırıyor.

-Göz makyajı çok önemli. Kullandığın far hemen uçarsa yaptığın makyajın hiçbir anlamı kalmaz. Bu yüzden dayanıklı olması gerekir. Helena Rubinstein’in tekli farlarını tercih edebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)