Elegant Rose

16 Kasım 2012 Cuma

''SELÜLİTE DOĞAL ÇÖZÜM''

Bugünkü konumuz biz bayanlara kabus olan selülit problemi.Zayıf yada kilolu hiç fark etmez her bayanda olan bu problemi nasıl çözebiliriz en kısa zamanda  nasıl kurtulacağız?
İşte bu soruya bir kaç çözüm: Aspirin ve limon suyu,10 adet limon suyunu bir kap içerisine  sıkın  ve içerisine limon suyu ölçüsü  kadar susam yağı ekleyin.İkisini iyice karıştırdıktan sonra 20 adet aspirin ekleyin, aspirin tamamen erimesi lazım,bu işlem bitikten sonra bu karışımı selülit olan problemli  bölgelere masaj yaparak uygulayın ve yaklaşık 10 dakika bekleyin. Sonra ılık su ile masaj yaparak temizleyin Haftada 1-2 kez uygulamanız yeter ve kısa sürede selülit sorunu ortadan kalkmaya başlayacaktır.
Argan yağı: vücudunuzda olan çatlak ve selülit problemine  bire bir problemli olan yere  sabah akşam masaj yaparak uygulanıyor. Argan yağı kuru cilt ,göğüs ve göğüs bölgesi bakımı için mükemmel bir üründür. Göğüslerin daha sıkı ve nemli bir hale gelmesine yardımcı olacaktır.
Elma sirkesi: elma sirkesinin faydaları saysak bile bitmiyor bu faydalı doğal karışım zayıflamaya ve selülitlere karşı savaşır.Sabah akşam yemeklerden önce 1 bardak suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi eklenerek içilir.İsteğe göre günde 3 defa da içebilirsiniz.Bunların yanında sağlıklı beslenme, bol bol su tüketimi,egzersizlerle çok kısa zamanda fazla kilo ve selülitlerden kurtulursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)