Elegant Rose

4 Aralık 2012 Salı

''GENÇ KALMANIN PÜF NOKTALARI''


 Her bir yaşın kendine göre bir güzelliği var öğle değil mı. Ama hiç bir bayan yaşlanmayı yüzünde çizgi olmasını istemez.Zaman durmayı bilmiyor maalesef  ve bizlere  kendi izlerini bırakıyor bu nedenle her kez yaşlanmamaya çözüm aramaktadır.Yaşlanmaya kesin bir çözüm bulunmamıştır,ancak geciktirmek mümkündür.Bunun başlıca yöntemi sağlıklı beslenme ve cildimize iyi gelen maske,özel losyonlar kullanmaktır  bunların sayesinde birazda olsa da geciktirebiliriz.Son zamanlarda bilinen  en iyi cilt maskeleri arasından yer alan  yosun cilt maskesidir. Yosun cilt maskesinin içerisinde bulunan antitoksin sayesinde cilde zarar veren ve yaşlandıran asitleri ve toksinlerin zararlarını minimuma indirir, bir diğer özeliği de cildin yenilenmesini sağlayarak genç tutar.Farklı besinleri içerisinde bulunduran yosun cilt maskesi yüzünüzün ihtiyacı olan vitaminleri bir arada bulundurması,düzenli kullanımlarda kırışıklıkların giderilmesine, cildin nem oranını korunmasına,yağlı ciltler için yağ emici özelliği sayesinde sivilcelerin giderilmesine  yardımcı olur. Yosun maskesini evde hazırlayabilirsiniz..
Yosun maske nasıl hazırlanır:Kurutulmuş yosun yapraklarını toz haline getirin,1 yemek kaşığı dolusu yosun tozu,1-2 yemek kaşığı ılık suyla macun kıvamına gelinceye kadar  karıştırın.Karışımı etkisini arttırmak için 1 tatlı kaşığı bal ve aloe vera jeli katabilirsiniz.
Elde etiğimiz yoğun bir macun kıvamındaki maskeyi yüzünüze eşit miktarda dağıtarak sürün 20 dakika bekledikten sonra ılık suyla yıkayabilirsiniz.Maskenin etkisini göstermesi için ayda 3-4 kez uygulamanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)