Elegant Rose

1 Aralık 2012 Cumartesi

''EVDE GÜZELLİK İPUÇLARI ''


Evde yapabileceğiniz en basit  ve pratik bir kaç öneriler, deneyin memnun kalırsınız...

 Saçlarının ışıltısına ışıltı katmak istiyorsanız  suya elma sirkesi karıştırarak durulayın.

Sahte su dalgası yapmak istiyorsanız : Yarım fincan suya 1 çay kaşığı tuz ekleyin  ve karışımı sprey şişeye boşaltın. Saçlarınıza  güzel bir şekilde sıkın  ve saçlarınızı parmak uçlarıyla karıştırın . Doğal görünen saç dalgalarını görünce hayran kalacaksınız.

Can alıcı gözler için göz farı fırçanı suya batırın ve göz farını ıslak fırçayla uygulayın. Hafifçe ıslattığınız  göz farı  alt ve üst kirpik diplerini boydan boya belirginleştirir.


 Günde bir dilim limon yemenin ve limon kabuğunu dişlere sürmenin dişleri beyazlattığını biliyor muydunuz? Limonun içinde bulunan asitler dişlerin beyazlamasına yardımcı oluyor.

Oje sürmenin püf noktaları:
Tırnağınıza uygulayacağınız ojeyi önce tırnağınızın  tam ortasına sürmelisiniz  sonrasında sağ ve sol kenarlara uygulamalısınız. Fırçaya aldığınız oje miktarı bol olmasın! Çok bol oje sürdüğünüzde hem ikinci katı sürmekte zorlanırsınız hem de tırnağınızın üstünde kalın bir katman oluşmasına neden olursunuz. Kullanacağınız oje kırmızı ya da koyu renk ise tırnağınıza uygulamadan önce mutlaka 1 kat parlatıcı sürmelisiniz. Böylelikle koyu renk ojenin mat görünmesini engellediğiniz gibi ojeyi çıkarttığınızda tırnağınız da ojenin izlerinin kalmasını da önlemiş olursunuz.

 Zumba dansı ile zayıflayın.. Bir ders sonunda 500-600 kalori yakmak mümkün!

 Çilek, ahududu ve kiraz selülitlerin azalmasına yardımcı oluyor.

 Pürüzsüz bacaklar için 4 çorba kaşığı karbonatı sıcak suyla karıştırın. Haftada bir defa masaj yaparak bacaklarınıza sürün.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)