Elegant Rose

17 Kasım 2012 Cumartesi

EVDE GÜZELLİK İPUÇLARI

Her kadın güzel ve bakımlı olmak ister ama makyaj yapmaya zamanı yetmiyor olabilir.Bu nedenle size zamanınızı çalmayacak pratik bir kaç tane makyaj tekniğini sizlerle paylaşmak istedim..

Bakım kremi,güneş koruması,fondöten bu üçlü kremi ayrı ayrı kullanmaktansa onun yerine en az 15 faktörlük bir güneş kremini yüzünüze masaj olarak sürün böylece cildiniz günlük duyduğu ihtiyacı almış olup canlı bir ten rengine kavuşursunuz..

Ruj yerine renksiz parlatıcı kullanırsanız zamandan kazanmış ve  genç görünüm elde etmiş oluyorsunuz.

Göz makyajı çok zaman olan adımdır, ten rengine yakın bir  ton  seçerek özel şekillendirme uygulamalarını atlayarak kısa yoldan güzel bir sonuç elde edebilirsiniz.Gözleriniz yorgun görünmez ve irileşir.

Suya dayanıklı bir rimel kullanın bu tur rimeller daha uzun süre kalıcılığını korur.Göz kenarına yakın kirpiklerinizin kıvrımlı görünmesine özen gösterin.

Cildinizi tanıyın yüzünüzün şeklini,turunu size hangi renkler ve kozmetik uygun olduğunu bilirseniz her yerde her zaman her zaman daha hızlı bir makyaj yapabilirsiniz.

Dudaklarınız inceliğinden sıkıldıysanız evde rahat bir şekilde yapabileceğiniz doğal bitkisel dolgunlaştırıcı rujunu elde edebilirsiniz.Böylece dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.
Malzemeler:
1 y.k Bal mumu yerine vazelinde olabilir (benmari usulu eritilir)
1 t.k Gliserin
1ç.k karabiber yağı 
1ç.k Aloye vera  yağı
1ç.k kırmızı gıda boyası 
1ç.k Vanilya
Yapılışı:Tüm malzemeleri karıştırın ve dudaklarınıza surun hazırladığımız karışımı bitene kadar saklayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)