Elegant Rose

24 Ekim 2012 Çarşamba

ZAYIF GÖSTEREN KIYAFET HİLELERİ

 1* UYGUN. KESİM

Birkaç kilo fazlanız olsa da vücudunuzu bol kıyafetlerin altına saklamanıza gerek yok. Hatta bu çoğu zaman sizi daha iri ve bakımsız gösterecektir. Hatlarınızı gösteren kıyafetler giymekten çekinmeyin ancak çok dar giysilerden kaçının.

2* DOĞRU ÇORABI SEÇMEK

Bacaklarınız kalınsa sizin için en uygunu desensiz tek renk çorap giymektir. Çiçekli puanlı veya baklava desenli çoraplar da bacakları şişman gösterir. Bacağı daha ince ve uzun gösterecek desenli çoraplar yalnızca koyu zemin üzerine ince uzunlamasına çizgili çoraplardır.

4* KOLYELER İNCE GÖSTERİR

Uzun inci kolyeler hem şu an çok revaçta hem de zayıf görünme hilesi için mükemmel yardımcılar… Dekoltenizi uzatır ve orantıyı düzelmeye yardım ederler. Ayrıca dikkati problemli bölgelerden uzaklaştırırlar.

4* GÜZEL BİR SİLUET İÇİN

Balenli  korseler son derece elastik olmalarına rağmen formunuzu güzelleştirmeye yardım eder. Çıkıntıları mükemmel şekilde yok eder. Dar elbise ve eteklerin altında harika bir görüntü yaratırlar.

5* VÜCUDA OTURAN KIYAFETLER

Bele oturan bir blazer ceket hem belinizi daha ince gösterir hem de fazlalıklarınızı saklamaya yardımcı olur. Buna diz boyunda dar bir etek ekleyin göreceksiniz ki giysileriniz kilolarınızı mükemmel saklayacak. Baldırlarınız kalınsa bileğe kadar uzanan bir etek giyebilirsiniz.

6* BEYAZ BLUZLA ZİNDE BİR GÖRÜNÜM

Her gardıropta muhakkak olması gereken bir parçadır. Üst kısmınız iriyse hafifçe bele oturan ve bol bir bluz seçin ayrıca genişçe bir V yakası olması gerekli. Bu kombinasyonla daha ince uzun bir görünüm yaratabilirsiniz.

7* KİLOLULARDA PANTALON SEÇİMİ

Kiloluysanız önde ütü çizgisi olan klasik kesim pantalonlar size en uygun seçimdir. Bunları hem bluzlar hem ceketler hem de gömleklerle şık bir biçimde kombine edebilirsiniz. Önde ütü çizgisi olan pantalonları gardırobunuzda mutlaka bulundurmalısınız çünkü ütü çizgileri bacağınızı daha ince ve uzun göstermeye yardımcı olur böylelikle çok daha zayıf görünerek göz kamaştırabilirsiniz.     






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)